DARURI FAURITE DE NOI

PAPER ART

Te încurajăm să te îndepărtezi de tehnologia digitală omniprezentă în social media și sa redescoperi frumusețea scrisului mână pe care computerul nu va putea niciodată să il înlocuiască.
Pentru iubitorii de frumos in atelierul nostru prind viata: jurnale, agende, semne de carte, felicitari si numai.
Fiecare produs in parte are personalitatea lui, o poveste unica in spate si indiferent de care ori refacem un model pe baza de comanda, ne place sa ii lasam o amprenta de UNICITATE.

BIJUTERII SI ACCESORII

Pentru iubitorii de frumos am creat accesorii si bijuterii cu un concept original folosind materialele noastre preferate: LEMNUL & PIELEA.
Odata cu trecerea timpului portofoliul nostru s-a imbogatit cu modele unice de: bratari, brose, cercei, inele, pinuri,butoni, ace de cravata, papioane, cravate, pandantive, portofele, portcarduri si multe altele pe care va invitam sa le descoperiti.

PORTRETE SI CARICATURI

Pentru tine pictam cu culori in ulei pe panza, acuarele sau carbune pe hartie, portrete de familie ai portrete caricaturizate, amintiri dragi sau momente dulci.
Tablourile pictate sunt daruri cu personalitate care nu dau gres niciodata.
Cu ajutorul unei fotogafii si a unui detaliu pentru personalizare, putem aduce la viata un moment pretios sub forma unui portret caricaturizat ce va starni simultan lacrimi, zambete si bucurie.
Daca iti place stilul nostru de lucru te asteptam cu o fotografie calitativa si ne punem pensoanele la treaba.

HOME DECOR ART

Ne lasam imaginatia sa zboare in tablouri realizate in diferite tehnici.
De la clasicele panze pictate cu culori in ulei, tus sau acuarela pe carton, la tehnici mixte pe suporturi neconventionale.
Corpuri de iluminat, instalatii, panouri decorative, suporturi pentru pahare, numeroase accesorii si decoratiuni pentru casa pot prinde viata pe baza de comanda, ele reusind sa lumineze camerele in care vor ”locui” cu personalitatea lor curajoasa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *